Per / 10 Octubre, 2014 / General / Sense Comentaris

Tenim el plaer de presentar-vos el nostre nou lloc web. Una pàgina moderna, i que s’adapta a tot tipus de dispositius: telèfons intel·ligents, tauletes, ordinadors, etc. A més a més d’aquí a poques setmanes habilitarem l’opció de poder reservar les nostres habitacions a través d’aquest mateix lloc web, i tot plegat amb la voluntat de posar-vos les coses fàcils, i d’acostar-nos a vosaltres a través de totes les plataformes.

Esperem que aquesta eina us agradi, i recordeu que ara ja podeu deixar-nos comentaris a les nostres publicacions. Recordeu que també podeu seguir-nos a través de la nostra pàgina de facebook, i a través del nostre correu electrònic: info@blancinegre2.com.

Que passeu una bona Fira del torró i la xocolata a la pedra!


Deixa un Comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada